Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش نگاه نو به زندگی در حالی در هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد تا بتواند مروج ترویج فرهنگ کتابخوانی از طریق خانواده‌ها باشد. به گزارش بلاغ به نقل از مشهدسر، خانواده به عنوان اصلی‌ترین نهاد تربیتی بعد و قبل فرد و جامعه به شمار می آید. از این رو برخورداری این نهاد مهم تربیتی از اطلاعات و آگاهی‌های لازم برای پرورش فرزندان از مسائل و نکات حائز اهمیت در اجتماع محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین روش‌های بهره‌مندی از علم و دانش ارتباط تنگاتنگ پدران و مادران به عنوان اصلی‌ترین رکن تربیت و پرورش آینده‌سازان جامعه با کتاب و کتابخوانی است.

البته هر یک از ما انسان‌ها به طور ذاتی از توانمندی‌هایی برخوردار هستیم که می‌تواند در تربیت و پرورش کودکان تاثیرگذار باشد اما این توانمندی‌ها به تنهایی کارساز و کافی نبوده و با پیوند میان این توانمندی‌ها با تجربیات عالمان و بزرگان که اغلب در غالب کتاب در دسترس بوده می‌توان گام‌های بزرگ‌تر و تاثیرگذارتری در تربیت آینده‌سازان جامعه برداشت.

اتفاقی که این بار در غالب همایش نگاه نو به زندگی با کتاب و کتابخوانی که به مناسبت هفته کتاب در هادی‌شهر بابلسر رقم خورد تا با پیوند میان خانواده‌ها و کتاب و کتابخوانی دریچه جدیدی به زندگی گشاده شود.

عشق مادری به تنهایی برای تربیت کافی نیست

کعبه توسلی، عضو کمیته امور بانوان شورای اسلامی هادی‌شهر در این همایش با بیان اینکه بسیاری از مادران فرزندان خود را به صورت غریزی و تجربی تربیت می‌کنند، اظهار داشت: عشق و تجربه مادری به تنهایی برای تربیت کافی نیست و باید با علم و آگاهی همراه باشد.

وی افزود: فرزندان علاوه بر عشق و محبت به والدین آموزش دیده و آگاه نیاز دارند و این مهم تنها از طریق برنامه‌ریزی فرهنگی  و تربیتی و افزایش سطح دانش والدین محقق می‌شود.

این فعال فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: یکی از راه‌های افزایش دانش و آگاهی مطالعه کتاب و حضور در جلسات کتابخوانی بوده و به همین منظور برگزاری جلسات مختلف کتابخوانی و تربیت کودک در اولویت برنامه‌های کمیته امور بانوان شورای اسلامی هادی‌شهر قرار گرفت.

توسلی گفت: در نخستین گام گروه مادران امروز ویژه نوجوان وابسته به موسسه مادران امروز تهران در منطقه تشکیل و دوره‌های کتابخوانی از مجموعه کتاب ارتباط بین دو نسل و گروه مادران پویا درباره کودک در سال 88 به صورت جلسات مستمر کتابخوانی در دفتر شورای اسلامی آغاز و در منازل ادامه دارد.

وی افزود: در سال 86 ابتدا دو گروه تشکیل شد که با استفاده از کتاب‌های موسسه به منظور نیل به خانواده متعالی و فراگیری روش‌های تربیتی کودک و نوجوان و مهارت‌های زندگی مشترک پرداخته، بحث و گفت‌وگو کرده و به انتقال تجربه می‌پرداختند و بعدها گروه‌های دیگر با نام‌های گروه مادران قاصدک، مادران پویا، مادرانه و اندیشه تشکیل شد که در حال حاضر دو گروه فعال هستند که پس از مطالعه کتاب‌های موسسه سایر کتب مفید را در دست مطالعه دارند.

عضو کمیته امور بانوان شورای اسلامی هادی‌شهر، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های فرهنگی مشترکی با همت مادران کتابخوان در این منطقه اجرایی شده که از جمله آن می‌توان به برگزاری هشت دوره جشنواره غذاهای محلی و سنتی به منظور تهیه کتب تربیتی و موارد مورد نیاز برای کتابخانه عمومی، برای خانواده‌ها، کتب مرجع جهت مطالعه کودکان و نوجوانان، برگزاری چهار همایش به مناسبت روز کتابخوانی اشاره کرد.

توسلی با بیان اینکه هدف برگزاری این همایش تغییر نگاه در زندگی به عبارتی نگاه نو به زندگی است، افزود: تغییر نگاه‌ها، زندگی‌ها را بهبود می‌بخشد و برای داشتن نگاه نو باید مطالعه کرد و کتاب خواند.

وی تصریح کرد: برای داشتن خانواده سالم باید آموزش و فرهنگ کتاب و کتابخوانی برای فراگیری نکات تربیتی کودکان و نوجوانان در جامعه ترویج شود.

تشکیل گروه کتابخوانی مادران در  بابلسر

مریم احمدی شیرازی، عضو شورای عالی کتاب کودک ایران در این همایش، گفت: رفتارهای ما در برابر موضوع‌های مختلف بستگی به شیوه نگاه ما دارد.

وی افزود: اینکه در برخورد با یک موضوع در زندگی چگونه باید عمل کنیم نیازمند یک واکنش یا رفتار درست نسبت به آن موضوع بوده که نیازمند علت یابی است.

عضو شواری عالی کتاب کودک ایران ادامه داد: اگر بپذیریم که علت‌یابی لازمه برخورد با موضوعاتی بوده که در زندگی با آن مواجه می‌شویم صبورتر و با حوصله‌تر می‌شویم و از رفتارهای نامناسب جلوگیری می‌شود.

احمدی شیرازی با بیان اینکه اگر در رویارویی با موضوعات مختلف در زندگی تلاش کنیم تا چند مرحله را طی کنیم احتمال رضایت از رفتارهای ما در زندگی بیشتر می‌شود‌، تصریح کرد: افزایش رضایت‌مندی در رفتارهای ما سبب افزایش آرامش و شادی در زندگی می‌شود.

وی افزود: جلوگیری از پیش‌داوری یا قضاوت زودهنگام، عدم دخالت احساس و نظر و عدم کلی‌گویی و جلوگیری از صفت دادن به دیگران در تصمیم‌گیری‌ها از جمله مراحل چهارگانه در رویارویی با موضوعات مختلف در زندگی است.

عضو شواری عالی کتاب کودک ایران گفت: توجه به اینکه موضوعی که پیش آمده چه اثری بر ما، دیگران و محیط زندگی ما داشته از دیگر مراحل لازم الاجرا در مواجه با موضوعات مختلف در زندگی است.

احمدی با اشاره به اینکه تا زمانی که علت‌های یک موضوع را متوجه نشویم نمی‌توانیم نسبت به آن رفتار درستی انجام دهیم، افزود: تشخیص اینکه چه کارهایی باید انجام داد، کسب اطلاعات لازم و تصمیم‌گیری درباره رفتار یا کاری که قرار است انجام گیرد و زمان‌بندی مناسب برای انجام آن از دیگر مراحل چهارگانه در رویارویی با موضوعات مختلف در زندگی است.

وی با بیان اینکه اجرای تمام موارد یاد شده نیازمند علم و آگاهی لازم از مسائل مختلف در زندگی است، تاکید کرد: یکی از مهم ترین راه‌های اجرای صحیح تصمیمات و اقدامات در مواجه با اغلب مسائل در زندگی یادگیری است و از مهم‌ترین روش‌های یادگیری، مطالعه کتابهای مناسب است.

عضو شواری عالی کتاب کودک ایران با اشاره به اینکه مطالعه، مشاوره و مشاهده سبب ایجاد نگاه نو در زندگی می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر از طریق روش‌های یاد شده که آموزش و کتاب در آن نقش کلیدی دارد، برای رفع مسائل مختلف در زندگی استفاده کنیم بسیاری از مشکلات زندگی به سهولت برطرف می‌شود.

احمدی با اشاره به اهمیت نقش کتاب و کتابخوانی در افزایش علم و دانش مادران برای تربیت فرزند گفت: گروه کتابخوانی مادران در هادی‌شهر شهرستان بابلسر تشکیل شود.

گزارش از هومن رمضانیان

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند

فرماندار تیران و کرون گفت: معلمان، دبیران و مربیان مدارس، آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان را در برنامه مدرسه جدی بگیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در گردهمایی معلمان و دبیران مدارس تیران و کرون اظهار کرد: مأموریت تعلیم و تربیت در اولویت اول بر عهده مدارس و مراحل بعدی در دانشگاه‌ها انجام می‌شود که علاوه بر علم‌آموزی تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند برای جامعه بر عهده این نهاد قرار گرفته است.

وی افزود: انتقال مفاهیم علمی برای تربیت نیروی متخصص و کارشناس اقدامی بسیار مهم است که نظام آموزشی بر آن تمرکز داشته و طی دوره‌های تحصیلی مختلف این اقدام مهم را انجام می‌دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه علاوه بر علم آموزی و انتقال مفاهیم، آموزش مهارت‌های زندگی حائز اهمیت است، تصریح کرد: افراد در جامعه برای زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی به فراگیری این دسته از مفاهیم نیاز دارند.

محمدی‌کیا ادامه داد: معلمان و مربیان در انجام فرآیندهای آموزشی به این مقوله توجه کرده و در کنار مبانی درسی و علمی به این دسته از موضوعات نیز بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دغدغه‌های اجتماعی با فراگیری مهارت‌های زندگی رفع شده و جامعه به نقطه مطلوب خواهد رسید.

فرماندار تیران و کرون در بخشی از سخنان خود به نگاه دولت سیزدهم به معلمان اشاره کرد و گفت: دولت با شناخت مأموریت مهم این قشر و جایگاه نظام تعلیم و تربیت، رفع نیازهای معلمان و معیشت این قشر را مورد توجه قرار داده است.

محمدی‌کیا با بیان اینکه موضوع رتبه‌بندی معلمان در این سال‌ها به ثمر نشسته است، افزود: اگر چه مشکلاتی در روند اجرایی این طرح وجود داشت اما بخش عمده‌ای از برکات این اقدام بهره‌مند شدند که دولت عزم جدی برای تکمیل و کیفیت بخشی به این برنامه دارد.

وی یادآور شد: تمام تلاش مدیریت شهرستان نیز بر ارتقا سطح کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی بوده و دستگاه‌های اداری نیز در این مسیر همکاری دارند.

حسین صائبی مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون در این مراسم به برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: زنگ سپاس معلم و تجلیل از معلمان مدارس با حضور مدیران دستگاه‌های اداری، شهروندان، انجمن‌های اولیا و مربیان و گروه‌های مردمی و تشکل‌های فرهنگی و هنری انجام شد.

وی با اشاره به شناسایی بیش از ۲۰ معلم، همیار معلم و مربی پرورشی در این شهرستان افزود: برترین‌ها به مرحله استانی معرفی و در منطقه نیز از آنان تجلیل شد.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون ادامه داد: تجلیل از معلمان بازنشسته به سبب ۳۰ سال فعالیت در نظام تعلیم و تربیت شهرستان، همایش پیاده‌روی خانوادگی، گردهمایی معلمان و نشست تخصصی با موضوع شهید مطهری را از دیگر برنامه‌های این هفته اعلام کرد.

کد خبر 751199

دیگر خبرها

  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • هیچ فضیلتی بدون رنج حاصل نمی شود / رنج برای دستیابی به خرد کافی نیست ولی لازم هست
  • علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود